Saltar a continguts

Tibau

Navegació

Menú principal

Col·laboradors

Paula Castells
Ampliar imatge
Paula Castells
Veu

Sense la Paula seria difícil explicar la trajectòria dels 10 anys de Tibau. Una cantant entusiasta que combina una tècnica i musicalitat excel·lents amb una àmplia formació en cant i guitarra, s’incorporà al grup a finals de 2007, i debutà al concert per La Marató de TV3 el dia 15 de desembre del mateix any.

Ha enregistrat dos treballs discogràfics (En rumb... i Tu mateix) i ha posat la veu a les cançons més conegudes del grup, com són Somnis de Campió, dedicada al pilot cerverí de motociclisme Marc Márquez, i Quant val una il·lusió, banda sonora de la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut, entre moltes altres.

És un plaer comptar amb la teva generositat i ganes de fer música. De ben segur que ens retrobarem dalt dels escenaris!

Robert Canela
Ampliar imatge
Robert Canela
Bateria, percussió, acordió i flauta travessera

El Robert és una peça clau en la consolidació del grup. Sense la seva dedicació, compromís i generositat en els concerts, enregistraments i assajos, segurament, la trajectòria de Tibau no seria la mateixa. Podríem dir que ha estat el nostre "bateria de capçalera" durant 8 anys (del 2007 al 2014), però no només això; també ha tocat la percussió, l'acordió i la flauta travessera, i quan ha tingut un micròfon a prop, no s'ha estat de fer coros!

Graduat en sonologia a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), destaca per la seva implicació incondicional en tot tipus d'esdeveniments musicals i de cultura popular. Actualment, és un membre de referència al grup de percussió "Sound DCK" de Cervera i "Esgarriats" de Sant Guim de Freixenet.

Un plaer comptar amb tu, mestre!

Roger Azcona
Ampliar imatge
Roger Azcona
Baix elèctric

Un dels principals col·laboradors del grup Tibau, sens dubte, ha estat (i és) el Roger Azcona. No solament amb la seva plena vinculació en els assajos, concerts i enregistraments duts a terme durant els sis primers anys de trajectòria del grup, sinó també en la composició de cançons, en la creació de línies de baix memorables, i en la seva generositat a ajudar al grup sempre que ho ha necessitat.

És un músic excepcional, amb una àmplia formació en el camp clàssic (contrabaix) i modern (baix elèctric). Titulat amb el màster d'interpretació de contrabaix a Viena ha estudiat amb Andrew Ackerman, Jonathan Camps i Xavier Puertas, entre molts altres. Paral·lelament, ha rebut classes de baix elèctric de Pep Cucurella i Ignasi Zamora.

Ha participat en nombroses orquestres i formacions musicals, com l’OCCervera, OCNoguera, Los Músicos de Su Alteza, OCamera Musicae, OBC, JONC... amb qui ha trepitjat escenaris, places, auditoris i esglésies per tota Espanya i d’arreu, com ara el Musikverein de Viena.

Imatge de complement
Manel Pedrós
Bateria

Estudia bateria i percussió al Conservatori de grau professional de música de Cervera, i col·labora amb Tibau els anys 2006 i 2007. Participa en l'enregistrament del primer treball discogràfic del grup: Nascuts de la boira.

Actualment és el bateria del grup Blaumut, una de les bandes musicals més destacades del panorama català.

Xesco Grau
Ampliar imatge
Xesco Grau
Percussió

Ha realitzat estudis de percussió clàssica amb Xavier Joaquim i Pilar Subirats, i també de percussió afrocubana amb Carlos Manuel Molina. Formà part del Grups de “latin jazz” GUARAMANBIQUE i SHEKERE 6. Ha realitzat diferents actuacions amb el grup del guitarrista Victor Valls (amb qui va enregistrar el CD “Tanganera” i va realitzar una gira per Síria, Jordània i el Líban dins el festival JAZZ CARABAN 96).
Actualment forma part del grup Josep Soto & Companys, amb el qual ha participat en la gravació del CD “PARABÒLIC”(Picap), i amb Yara Beilinson Project. Ha actuat en les sales més importants del circuit jazzístic del país: Festival de Guitarres de Barcelona (1999), Festival de Jazz de Terrassa (2003), Jamboree, Jazz Room, Jazz Cava, Luz de gas, Festival de Jazz de San Javier 2004 (Múrcia), Calle 54 (Madrid), Festival de Jazz de Oviedo…

Enllaç:  Xesco Grau & Tibau 
Héctor Alonso
Ampliar imatge
Héctor Alonso
Baix elèctric i veu

En el concert del 21 de juny de 2008, l'Héctor debuta amb el grup cantant dos temes propis. Després de formar-se al Conservatori de Cervera, amb Xavier Puertas (contrabaix) i Ramon Enric Pérez (harmonia), accedeix a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) on cursa el grau superior de contrabaix amb Jonathan Camps, tot combinant els estudis clàssics amb la formació en el camp modern i en la música antiga. Col·labora activament amb Tibau fins el 2012, amb l'enregistrament del disc “Tu mateix”. Sempre és un plaer comptar amb tu, papi!

Secció de vent
Ampliar imatge
Jaume Torné, Jaume Sanchis i Gerard Santacreu
Secció de vent

Jaume Torné, trompetaJaume Sanchis, saxòfonGerard Santacreu, trombó.

Tres músics amb una experimentada carrera musical en l'àmbit del jazz i la música moderna, que han col·laborat amb diferents bandes i grups musicals en concerts i enregistrament de discs. Destaca la seva participació amb Down Home Orkestra, Original Jazz Orquestra o Pastorets Rock, entre molts altres.

Col·laboren amb Tibau en l'enregistrament del disc "Tu mateix" i en la producció "Ball de Completes".

Quintet Arezzo
Ampliar imatge
Quintet Arezzo
Secció de corda

Domènec Saladrigues, violíFrancesc Lluís, violí; Óscar Garrós, violí; Aurora Matías, violaEster Trilla, violoncel.

Quintet Arezzo és una formació musical integrada per joves instrumentistes de corda que interpreta repertori de diferents estils en tot tipus de celebracions i festivitats.

Col·labora amb Tibau en diverses actuacions en directe i en l'enregistrament del disc "Tu mateix".

David Casamitjana
Ampliar imatge
David Casamitjana
Enginyer de so

En acabar els estudis comença a treballar, l’any 1986, a l’Estudi 84, un dels estudis amb més renom de l’època a Barcelona, al costat del que fou el seu gran mestre, Joan Sirvent.
Durant 18 anys enregistra infinitat de produccions discogràfiques. L’any 2004, Estudi 84 tanca les seves portes. "Han sigut anys d’il·lusió, d’esforç i de treball en equip." En aquell moment, decideix independitzar-se. Treballa com a "freelance" per a diferents estudis del país i l’estranger, especialment a França i Itàlia. També sonoritza diverses formacions musicals d'arreu del país i s’especialitza en l’enregistrament amb equip mòbil, de tot tipus de música, en espais tan diversos com teatres, auditoris, conservatoris, esglésies, etc.

Col·labora amb Tibau en la gravació, mescla i masterització de la cançó "Somnis de campió", així com també en l'enregistrament i postproducció del disc “Tu mateix”. Mil gràcies David!

Enllaç:  David Casamitjana 
Miquel Camacho
Ampliar imatge
Miquel Camacho
Llicenciat en comunicació i audiovisual

És llicenciat en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, on ha rebut excel·lents qualificacions amb produccions com Marco Del Baso o Condenados entre moltes altres.

La seva implicació amb el món de la faràndula, juntament amb la seva gran responsabilitat i un rigor professional (si cal, "frame a frame"), fan que sigui un membre de referència en el terreny de l'audiovisual. Recentment, destaca la seva participació al Mobile World Congress, on ha enregistrat vídeos i ha realitzat fotografies per empreses d'arreu del continent.

Ha col·laborat amb Tibau enregistrant el vídeo promocional del disc "Tu mateix" i en la gravació de diversos concerts en directe. Ha estat l'encarregat de dur a terme la sessió fotogràfica pel llibret del disc “Tu mateix” i ha estat la referència del projecte "Cervera amb Marc Márquez", tot preparant l'enregistrament d'un vídeo homenatge dedicat al pilot cerverí, amb Somnis de Campió com a leitmotiv de la banda sonora.

Enllaç:  Campió de somni 
També han col·laborat amb Tibau:

Alberto Alarcón (baix elèctric), Narcís Argemí (saxòfon), Nicola Barreca (trompeta), Pol Bosch (baix elèctric), Ignasi Camps (teclats i bateria), Júlia Canela (violoncel), Pau Carbonell (trombó), Aina Carulla (violoncel), Jordi Castellà (violoncel), Cor Kódaly de Cervera (sota la direcció de Núria Mas, interpretant “Kojazzly”), Marcel Fabregat (guitarra elèctrica i veu), Laura Farré (viola i lletrista), “Esgarriats” (grup de percussió de Sant Guim de Freixenet), Roger Gutiérrez (bateria), Montse Isanta (coros), Clara Lago (veu), Jaume Llobet (teclats i veu), Carmina Marsinyach (enregistrament de vídeo), Sara Matías (rapsoda), Elena Morros (violí), Ester Nadal (enregistrament de vídeo), Carme Oriol (lletrista), Rubèn Ortíz (veu), Domènec Saladrigues (violí), Gerard Santacreu (trombó), Nàlia Solé (coros i rapsoda), Roser Solé (fotografia), Montse Soques (veu), Ricard Subias (saxòfon), Marina Teixé (veu), Axel Valldaura (flauta travessera) i Judit Valverde (violí).