Saltar a continguts

Tibau

Navegació

Menú principal

Escolta'ns

Aquí podeu escoltar alguns dels temes que Tibau ha composat i enregistrat.

 
La fira
FAIL (the browser should render some flash content, not this).Descarregar arxiu - Document
En el cafè concert

L'estiu de l'any 2011, la Paeria de Cervera va convocar un concurs de composició musical. Donada una poesia del poeta cerverí Josep Solsona, es tractava de crear-ne una composició musical i enregistrar-la.
El grup Tibau va ser el guanyador del concurs, amb el tema "En el cafè concert". L'estrena en directe va tenir lloc el dia 17 de setembre, als patis de la Universitat de Cervera.

FAIL (the browser should render some flash content, not this).Descarregar arxiu - En el cafè concert
Somnis de campió

El tema Somnis de Campió fou composat i enregistrat pel grup Tibau durant l’estiu i tardor de l’any 2010 amb la voluntat d’animar el pilot cerverí Marc Márquez en el seu final de temporada a 125cc. Tibau el va presentar en públic el dia 2 d’octubre de 2010, al Pavelló Poliesportiu de Cervera en motiu de la Festa de la Moto.

Molts mitjans de comunicació van fer-se ressò d’aquesta estrena, i la cançó va sonar a les principals ràdios i televisions catalanes, fins i tot en franges horàries de màxima audiència.

D’aleshores ençà, aquest tema ha format part del repertori habitual del grup Tibau, essent sempre el més aplaudit i esperat pel públic en totes les actuacions.

Somnis de Campió té una llicència de Creative Commons (no està registrada a la SGAE), la qual cosa permet que pugui descarregar-se lliurement des de la web del grup, sense fer-ne modificacions ni usar-la amb finalitats comercials.

FAIL (the browser should render some flash content, not this).Descarregar arxiu - Somnis de campió